Hozzávalók

1 kanál liszt

2 dl tej

1 tasak vaníliás cukor

2 kanál cukor

1 dl tejszín

1 dl fehérbor (száraz)

1 cl pálinka (barack)

1 kg sárgabarack

Leírás

A magozott barackot fél deci fehérborban megpároljuk, majd vízzel felöntjük. Legalább 20 percig, barackpálinkával összekeverve, állni hagyjuk. Összefőzzük a gyümölcslevessel, a maradék fehérbort hozzáöntjük, a lisztet hozzáadjuk, cukrozzuk, sózzuk, hozzáadjuk a szegfűszeget, majd összeforraljuk. Tejjel és tejszínnel elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4