Receptek Főételek Húsos ételek Barnasörrel párolt korianderes csirkemell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma (zúzva)

5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

5 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 fej hagyma (lereszelve)

3 kanál lekvár (sárgabarack)

1 csokor koriander (vagy szárított)

60 dkg csirkemell (filé)

1,5 dl barna sör

Leírás

A csíkokra vágott csirkemelleket a vaj és az olívaolaj keverékén megfuttatjuk, hogy a hús kifehéredjen. A baracklekvárt, a barna sört, a hagymát és a fokhagymát összekeverjük, és a közben enyhén megsózott csirkemellhez adjuk. Megvárjuk, míg elkezd forrni, majd közepes lángon kb. 5-6 percig főzzük. Néha nem árt megkavargatni. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, belerakjuk a koriandert. Ezután egyet forralunk rajta, és máris tálalhatjuk. Krumplipüré vagy krokett illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4