Receptek Főételek Húsos ételek Betyáros leves csuszatésztával

Hozzávalók

2 kanál liszt

2 dl tejföl

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

2 darab vöröshagyma

20 dkg vegyes zöldség (felkockázott)

25 dkg gomba (négy felé vágva)

1 kanál pirospaprika

1 darab zöldpaprika

10 dkg szalonna (füstölt apróra vágott)

½ kg sertéshús (comb)

1 csokor kapor

10 dkg 4 tojásos tészta (csusza)

Leírás

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a füstölt szalonnát. Félig kisütjük, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Ezután megszórjuk piros paprikával és felöntjük annyi vízzel, hogy bőségesen ellepje. Sózzuk, borsozzuk és félig puhára főzzük. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, a gombát, a paprikát és a paradicsomot. Ha megpuhult, beletesszük a csusza tésztát és puhára főzzük, majd a tejföllel elkevert liszttel habarjuk. Beletesszük a kaprot és ha szükséges, után ízesítjük. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4