Receptek Főételek Húsos ételek Boros sertéssült

Hozzávalók

2 fej vöröshagyma

10 dkg zsír

3 dl fehérbor

80 dkg sertéshús

Leírás

Egy tepsibe 10 dkg zsírt teszünk, belevágunk karikára 2 nagy fej vöröshagymát, és rárakjuk a darabolt 80 dkg sertéscombot. Megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikát szórunk rá. Felöntjük 3 dl fehérborral, és előmelegített sütőben, 180 fokon, fedő alatt puhára pároljuk. Ha a levét elfövi mielőtt a hús megpuhul, vízzel pótoljuk. Tálalás előtt, a húsokat a levéből kiszedjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4