Receptek Desszertek Sütés nélküli Borsóleves pirospaprikával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál liszt

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab sárgarépa

1 darab paprika

½ kg zöldborsó

3 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

Leírás

A zöldborsót ételízesítős, vagy sós vízbe felteszem főni, majd hozzáadom a karikára, vagy kockákra vágott sárgarépát. Ha mindkettő megpuhult, akkor elkészítem a rántást, kb. 2 kanál lisztből, kevés olajjal. Ha megpirult, pici pirospaprikát adok hozzá és besűrítem vele a levest. Ha konzervből, üveges borsóból készítem, akkor előbb a répát megfőzöm, beleszaggatom a nokedlit, majd a rántás jön és csak utólag adom hozzá a borsót (mivel már megfőtt), hogy ne főljön szét.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4