Receptek Levesek Borsóleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

6 kanál liszt

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 csomag vegyes zöldség

½ kg zöldborsó (fagyasztott)

1 csipet ételízesítő

Leírás

Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinszteljük, kb. 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 6 evőkanál lisztet hozzáadjuk és összekeverjük (Csomómentesre!) Vegetát adunk hozzá. Vízzel felöntjük, majd visszatesszük a lángra. Időnként megkeverjük. Forrásnál figyelni, nehogy kifusson! Felforrás után, takarékra tesszük, kb. fél órára! Folyamatosan kóstolgassuk és ha még nem elég a vegeta, akkor tetszés szerint ízesítsük még! Tejszínt öntsük ki egy tálba és keverjük el a levessel, majd öntsük vissza a levesbe, így nem fog kicsapódni. Finomra vágott petrezselyemmel hintsük meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4