Receptek Desszertek Sütést igénylő Borzas, sütőtökös muffin csokidarabkákkal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 darab liszt

1 tk sütőpor

10 dkg vaníliás cukor

1 tk vaj

40 dkg kristálycukor

25 dkg őrölt fahéj

20 dkg étcsokoládé

1 tk szódabikarbóna

1 kk gyömbér

Leírás

A sütőtököt megsütjük, kimérünk 40 dkg-ot, amit pürésítünk. A vajat a cukorral simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és az egészet habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a sütőtök pürét. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval, majd pár mozdulattal, a sütőtökös alapba keverjük. A csokit apró kockákra vágjuk és szintén belekeverjük. Ezután, egyenlően elosztjuk, a papírral bélelt muffin tepsi mélyedéseiben (én most szilikon formát használtam). A morzsa hozzávalóit (3 dkg liszt, 5 dkg cukor, 2 ek. fahéj, 2 ek. vaj) összemorzsoljuk és megszórjuk vele a muffinok tetejét. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk őket, ahol 20 perc alatt megsülnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4