Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

3 darab vöröshagyma

1 kg burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 l húsleves

0,6 kg csirkemell

1 csipet ételízesítő

Leírás

A brassóit csirkemellből készítem. 0.5-1 kg csirkemellet, apró darabokra vágom, azután 3 db közepes vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát, szintén apróra vágok. Megpirítom kevés olajon a hagymákat, addig megfőzök egy kis húslevest (1 litert). A húst rárakom a hagymákra és hagyom picit pirulni, hogy kifehéredjen. Ezután ráöntöm a húslevest és megborsozom, majd addig főzöm, amíg a leves csaknem teljesen elpárolog. A hozzávaló krumplit megpucolom, felvágom kockára és megfőzöm. Amint félpuhára főtt, kiveszem a vízből és pirosra sütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4