Receptek Levesek Burgonyás gombaleves

Hozzávalók

1 mk liszt (teljes kiőrlésű)

1 mk vöröshagyma

5 dkg burgonya (kis kockára vágott)

1 mk Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

15 dkg gomba (nyers)

1 kanál főzőkrém (3%-os)

Leírás

A nyers gombát és burgonyát kockázd fel! A gombát csöppnyi olajon futtasd meg és add hozzá a burgonyát, a reszelt vöröshagymát, majd ízlés szerint fűszerezd! Önts hozzá 4 dl vizet! 15 percig főzd együtt a hozzávalókat! A teljes kiőrlésű lisztet keverd ki a főzőkrémmel és melegítsd meg a levessel együtt, majd az egészet forrald fel! Forrón tálald! Szórd meg frissen vágott snidlinggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4