Receptek Főételek Húsos ételek Csirke borsszószban

Hozzávalók

1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 kanál liszt

3 kanál víz

3 kanál vaj

1,8 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kg csirkemellfilé

1 darab hagyma

1 kk kakukkfű

3 kanál paradicsompüré

1,5 kanál borsszósz

Leírás

A melleket dörzsölje be sóval és 1 ek. borsszósszal. Forgassa lisztbe és süsse serpenyőben, olajon, mindkét oldalon, aranybarnára. Vegye ki a szárnyakat, az olajból csak 1 evőkanálnyit hagyva a serpenyőben. Az aprított hagymát dinsztelje meg, keverjen hozzá 1 ek. lisztet. A paradicsompépet keverje 3 ek. vízzel simára és keverje hozzá a hagymás liszthez. Keverje hozzá a kakukkfűvet, a maradék borsszószt és a vajat. Tegye vissza a csirkét, párolja kb. 30 percig, míg megpuhul. Melegen tálalja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4