Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 gerezd fokhagyma

2 kg burgonya

1 kg csirkemellfilé

1 fej hagyma

1 csipet majoranna

1 csipet fehérbors

2 kanál pirospaprika

Leírás

Az apróra vágott hagymát kevés zsíron megdinszteljük, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és nagy lángon sütjük. Megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával és majoránnával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beletesszük a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozzuk, majd kockára vagy hasábra vágjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Mikor kiszedtük és lecsepegtettük, összekeverjük a pecsenyével. Picit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4