Receptek Előételek Hideg előételek Diós-gombás kenyér

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 darab Tesco Finest friss tojás

600 g liszt

1 dl tej

1 dl víz

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál kakaópor

1 csomag élesztő (instant)

150 g darált dió

100 g gomba (finomra vágva)

1 csipet ételízesítő

Leírás

A gombát megmossuk és nagyon apróra összevágjuk. A száraz hozzávalókat kimérjük és egy tálba rakjuk. Ráöntjük a nedves hozzávalókat és alaposan összedolgozzuk a tésztát. Osszuk el 3 felé és lisztezett deszkán, formázzuk meg a kenyereket. Vajazott-lisztezett formákba rakjuk és 40 percig kelesztjük. 170 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4