Hozzávalók

2 csomag vaníliás cukor

2 dl víz

30 dkg cukor

25 dkg Rama

30 dkg kókuszreszelék

20 dkg mandula

36 dkg tejpor

Leírás

Először a mandulát készítjük el. Forró vízbe tesszük néhány percre, hogy könnyen le tudjuk húzni a barna héját. Ezután kettévesszük a szemeket és egy kicsit megpirítjuk a sütőben, alacsony hőfokon. A 2 dl vízből és a cukorból melaszt főzünk és langyosra hűtjük. A melaszhoz hozzá keverjük a tejport, a margarint, a vaníliás cukrot és 15 dkg kókuszreszeléket. Vizes kézzel kis golyókat formázunk, mindegyiknek a közepébe egy fél mandulaszemet teszünk és kókuszreszelékbe forgatjuk. Egy órai állás után fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4