Hozzávalók

20 kanál liszt (tészta)

1 csomag sütőpor (tészta)

10 dkg vaj (tészta)

1 darab citrom leve

6 dl tejszín

1 darab tojás sárgája (tészta)

20 dkg porcukor

30 dkg eper

Leírás

Hagyományos módon, linzer tésztát készítünk, amit kis kosarakba töltünk és megsütünk. A tejszínt habbá verjük és belerakjuk a pépesített epret. Cukorral ízesítjük. A kihűlt kosarakat, tetszetősen betöltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4