Receptek Desszertek Sütést igénylő Finom fekete erdő torta

Hozzávalók

½ l tejszín

10 dkg porcukor

1 dkg fahéj

3 kanál kakaópor

1 darab Piskóta

1 üveg magozott meggybefőtt

1 csomag pudingpor

Leírás

Kakaós piskótát három részre vágunk. A meggybefőttet lecsöpögtetjük, és megszórjuk a fahéjjal és kevés porcukorral. A lecsöpögtetett meggylét egy fazékba tesszük, de egy kicsivel kikeverjük a vaníliás pudingport. A többi meggylét felforraljuk, és ha elkezd forrni, hozzáöntjük a pudingport, majd besűrítjük. A tejszínt habbá verjük, a porcukorral. Az alsó lapra először a kihűlt meggyes pudingot kenjük, rászórjuk a fahéjas meggyet, majd rákenjük a tejszínhabot. A középső lapra ugyanígy. A felső lapra csak a meggyes pudingot és tejszínhabot kenjük. Miután kész, körbekenjük a tortát a maradék tejszínhabbal, majd a tetejét megszórjuk kakaóporral, vagy ízlés és tetszés szerint, bármilyen cukorral és meggyel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4