Receptek Levesek Friss zöldborsóleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 l víz

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet majoranna

2 kanál zsír

50 dkg vegyes zöldség

2 csipet pirospaprika

1 csipet ételízesítő

Leírás

A zsírban megpirítjuk a felkockázott hagymát, beletesszük a zöldségeket (Burgonyát, karalábét később)megpároljuk, felengedjük vízzel majd beletesszük a leveskockát, és hagyjuk főni. Mikor már majdnem puha minden zöldség, beletesszük a kockára vágott burgonyát. Puhára főzzük. Tésztával vagy a nélkül tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4