Receptek Levesek Gazdag zöldségleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

1 darab vöröshagyma

1 darab burgonya

2 darab húsleveskocka

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab sárgarépa

1 csomó petrezselyemzöld

5 dkg tészta (csigatészta)

10 dkg gomba

10 dkg zöldborsó

1 darab fehérrépa

1 darab zöldpaprika

1 darab zellergumó

2 darab karfiol

10 dkg bab (zöldhüvelyű)

1 csomó zellerzöld

Leírás

A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk. Rátesszük az apróra vágott gombát, sárga- és fehérrépát, zellergumót, sózzuk, borsozzuk, és addig pirítjuk, amíg a gomba a levét el nem főtte. Meghintjük a liszttel, mellyel szintén egy kicsit pirítjuk. A tűzről levéve rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük, beletesszük a zöldborsót, a zöldbabot, az egészben hagyott zöldpaprikát, a zellerzöldet, felöntjük 2,5 l vízzel. Mikor a zöldségek félpuhák, hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, a karfiolt, és a húsleveskockákat. Mikor a zöldségek már majdnem megpuhultak beleszórjuk a levestésztát, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel, végül ízesítjük sóval, borssal, és készre főzzük. A zöldségek ízlés és szezon szerint variálhatók.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4