Receptek Főételek Hal Gombás harcsapaprikás

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

2 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 fej hagyma

5 fej gomba

2 kanál pirospaprika

3 gerezd áttört fokhagyma

80 dkg harcsa filé

Leírás

A halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az összevágott halhúst, a paradicsomot, a cikkekre vágott gombát, a zúzott fokhagymát és megsózzuk. Amikor a halhús puhára párolódott, tejfeles habarással sűrítjük és még 1-2 percig, mérsékelt tűzön forraljuk. Külön kifőzött galuskával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4