Receptek Főételek Hal Gombás-tejszínes halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab petrezselyem

20 dkg gomba

2 dl főzőtejszín

10 dkg krémsajt

40 dkg halfile

Leírás

Az olajat felmelegítettem, és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a fűszereket, és felöntöttem a tejszínnel. Felforraltam, hozzákevertem a felaprított petrezselymet, majd pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3