Receptek Előételek Hideg előételek Gyökérzöldséges krém

Hozzávalók

70 g sárgarépa

50 g zeller

50 g petrezselyem

70 g hagyma

1 kanál vaj

1 kanál mustár

3 kanál joghurt

mogyoróhagyma

Elkészítés

 alt=
1

Reszeljük apróra az összes zöldséget.

 alt=
2

Olvasszuk meg a vajat a serpenyőben és hagyjuk a zöldségeket megpuhulni.

 alt=
3

Hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a mustárt és a joghurtot.

 alt=
4

Sózzuk ízlés szerint, adjuk hozzá annyi mogyoróhagymát, amennyit szeretnénk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4