Receptek Desszertek Sütést igénylő Gyors epres-rebarbarás torta
Hozzávalók
200 g eper
300 g rebarbara
175 g vaj
300 g nádcukor
1 csésze liszt (durva szemcséjű)
1 csésze őrölt mandula
1 tk őrölt fahéj
1 adag vanília fagylalt
Elkészítés
1
Keverjük össze a vajat, 250 g cukrot, lisztet, mandulát és fahéjat.
2
Csomagoljuk fóliába a tésztát, majd tegyük fél órára a hűtőbe.
3
Közben hámozzuk meg a rebarbarát, majd vágjuk fel az eperrel együtt.
4
Óvatosan oszlassuk el a tészta felét a tortaformában.
5
Adjuk hozzá a rebarbarát, az epret, majd szórjuk meg 50 g cukorral.
6
A tészta másik felét tördeljük a tortára. Süssük 175 °C-on kb. 30 percig. Tipp: tálaljuk vaníliafagylalttal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4