Receptek Desszertek Sütést igénylő Gyors epres-rebarbarás torta

Hozzávalók

200 g eper

300 g rebarbara

175 g vaj

300 g nádcukor

1 csésze liszt (durva szemcséjű)

1 csésze őrölt mandula

1 tk őrölt fahéj

1 adag vanília fagylalt

Elkészítés

1

Keverjük össze a vajat, 250 g cukrot, lisztet, mandulát és fahéjat.

2

Csomagoljuk fóliába a tésztát, majd tegyük fél órára a hűtőbe.

3

Közben hámozzuk meg a rebarbarát, majd vágjuk fel az eperrel együtt.

4

Óvatosan oszlassuk el a tészta felét a tortaformában.

5

Adjuk hozzá a rebarbarát, az epret, majd szórjuk meg 50 g cukorral.

6

A tészta másik felét tördeljük a tortára. Süssük 175 °C-on kb. 30 percig. Tipp: tálaljuk vaníliafagylalttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4