Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor

3 dl tejszín

10 dkg porcukor

1 csipet őrölt fahéj

2 dl vörösbor

30 dkg szeder

1 csipet őrölt szegfűszeg

2 kanál dzsemfix

Leírás

A szedert főzzük fel a fűszerekkel, cukorral és a borral. Ha már majdnem szétfőtt, adjuk hozzá 2 ek. dzsemfixet. A tejszínt verjük fel habbá és cukorral ízesítsük. Ha már kihűlt a szeder, töltsük poharakba a tejszínhabbal és rakjuk hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4