Receptek Levesek Hagymaleves zsemlekockával

Hozzávalók

1 kanál liszt

4 fej vöröshagyma

20 dkg sajt

2 darab leveskocka (erő, marhahús)

10 dkg margarin

1 dl fehérbor (száraz)

Leírás

A vöröshagymát hosszúra vágva, megdinszteljük olajon, vagy főzőmargarinon. Közben elkészítjük az erőlevest (leveskockából), 1 liter vízzel. Ha kész a hagyma, egy evőkanál liszttel behabarjuk, majd felöntjük a levessel. Sóval, borssal és a borral ízesítjük, majd forrás közben, beletesszük a reszelt sajtot, és összefőzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4