Receptek Főételek Hal Halragu szőlővel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

1 darab citrom

3 dl tejszín

10 dkg zsír

1 dl fehérbor

1 csipet fehérbors

20 dkg szőlő

80 dkg halfile

Leírás

A halat vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg. Fűszerezzük, majd adjuk hozzá a szőlőszemeket. Pároljuk össze, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, és tejszínnel dúsítsuk. Köretnek párolt rizs a legjobb.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4