Receptek Főételek Hal Harcsafilé roston

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg liszt

3 gerezd fokhagyma

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

2 fej hagyma

2 darab cukkini

1 darab padlizsán

2 darab kaliforniai paprika

2 kk gyömbér

1 kk szerecsendió

2 darab répa

1 marék zöldfűszer

80 dkg harcsa filé

Leírás

A halfilét szeletekre vágjuk, és sózzuk, citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A zöldségeket csíkokra vágjuk, és kevés olívaolajon megpirítjuk, a zöldfűszerekkel. Egy másik serpenyőben felmelegítjük a vajat, és megsütjük benne a harcsaszeleteket. Tálaláskor, a zöldséghalomra rakjuk a sült halszeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4