Hozzávalók

30 dkg liszt

1 kanál tejföl

15 dkg porcukor

25 dkg margarin

1 darab citrom héja

15 dkg darált dió

Leírás

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzátesszük a diót, porcukrot, reszelt citromhéjat és összegyúrjuk. Erősen porhanyós tészta lesz belőle, tehát ne gyúrjuk sokáig. Hűtőben pihentetjük 1-2 órát, majd fél cm vastagra nyújtjuk. Ha megsültek a korongok, lekvárral kettőt összeragasztunk, végül csokimázzal bevonjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4