A húst kisujjnyi vastag szeletekre, majd csíkokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, beledobjuk a hús...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csipet kakukkfű
2 dl fehérbor
80 dkg sertéscomb
1 doboz paradicsompüré
1 kanál átszitált liszt
A húst kisujjnyi vastag szeletekre, majd csíkokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, beledobjuk a húst és nagy lángon, fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hagyjuk zsírjára sülni, majd felöntjük a borral és fedő alatt, az elfővő levét forró vízzel pótolgatva, teljesen puhára pároljuk. Ekkor ismét zsírjára sütjük, megszórjuk liszttel, elkavarjuk és ráöntjük a felaprított paradicsomot, levével együtt. Elkavarjuk, vízzel hígítjuk a kellő sűrűségűre, végül hozzáadjuk a paradicsompürét és a cukrot is. Jól kiforraljuk és már tálalhatjuk is, sós vízben kifőzött tésztával.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.