Receptek Desszertek Sütést igénylő Kefires zöldborsósaláta

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

4 kanál porcukor

1 dl citromlé

4 dl kefir

1 csipet fehérbors

1 kg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

Leírás

A zöldborsót vajon megpároljuk sóval és ételízesítővel, kb. 20 perc alatt. Közben, az öntetet el lehet készíteni. A kefirt kikeverjük a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel. Hagyjuk állni egy kicsit, majd a hideg, párolt borsót forgassuk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4