Receptek Gyerekmenü Főételek Kelkáposzta főzelék

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

40 dkg liszt

4 gerezd fokhagyma

1 darab vöröshagyma

20 dkg burgonya

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kg kelkáposzta

Leírás

A kelkáposztát megmossuk, a leveleit cikkere vágjuk, majd 1500 ml sós, forró vízbe rakjuk. A krumplit felkockázzuk és ezt is a vízbe tesszük, valamint beletesszük a majoránnát, a köménymag és a fokhagyma felét. A lisztet olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, köményt, fokhagymát, majd egy darabig fonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, simára keverjük egy kevés vízzel, majd apránként hozzáadjuk a kelkáposztához. Jól összeforraljuk, ha szükséges, utánfűszerezzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4