Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

70 dkg liszt

1 l tej

2 tasak vaníliás cukor

3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)

25 dkg porcukor

Leírás

Előveszünk egy lábast és pici hideg vizet teszünk az aljára, hogy később oda ne ragadjon. Beletesszük a tejet és felforraljuk. Ha már kezd forrni, akkor forrás közben, lassan szórjuk hozzá a lisztet és közben keverjük. Beletesszük előtte a 10 dkg porcukrot és a vaníliás cukrot. Ha már olyan sűrű a tészta, hogy formálható, akkor levesszük és hűlni hagyjuk. Ha hígnak találnánk, akkor még lisztet tehetünk hozzá. Közben feltesszük a bő olajat melegedni. A kihűlt tésztát, kanál segítségével szaggatjuk az olajba. Ha szép pirosra sült, akkor porcukorban megforgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4