Receptek Főételek Hal Lazac paradicsomos ceruzababbal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab hagyma (finomra vágva)

1 darab paradicsompüré

1 mk méz

1 csomag zöldbab (ceruzabab)

1 csokor snidling (finomra vágva)

80 dkg lazac

1 marék bazsalikom levél (finomra vágva)

Leírás

A ceruzababot sós, forró vízben leforrázzuk és a paradicsomot felkockázzuk. Az olívaolajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a leforrázott babot. Összepirítjuk és nyakon öntjük paradicsompürével. Hozzáadjuk a kockázott paradicsomokat és alaposan fűszerezzük. A vajon megsütjük a lazacot és a baragura tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
180 perc
Desszertek
2 3 4