Receptek Levesek Lebbencs leves paprikásan

Hozzávalók

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

2 darab burgonya

8 dkg tészta (kocka)

1 kk pirospaprika

1 darab zöldpaprika

10 dkg szalonna

Leírás

A vöröshagymát lereszeljük (vagy fokhagymanyomón átnyomjuk). A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A szalonnát pici kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, a tepertőt kiszedjük. A zsírjára rátesszük a tésztát, megpirítjuk, majd a vöröshagymát is beletesszük. Kicsit átforgatjuk, félrehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával és felengedjük vízzel. Visszatesszük a tűzre, dobunk bele sót, ételízesítőt, friss paprikát, paradicsomot, beletesszük a tepertőt és a krumplikockákat, majd készre főzzük. Főzhetünk bele, kockára vágott, vegyes zöldséget is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4