Receptek Előételek Hideg előételek Lilahagyma lekvár másképp

Hozzávalók

1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg cukor

1 kg lilahagyma (nagyobb méretű)

2 dkg őrölt fahéj

3 dl vörösbor

3 kanál méz

Leírás

A cukrot serpenyőben, enyhén karamellizáljuk, majd a megtisztított, fél karikákra szeletelt lila hagymát hozzáadva, kis lángon, gyakran kevergetjük. Megvárjuk, amíg a hagyma összeesik. Ízesítjük fahéjjal, sóval, beleöntjük a vörösbort és kis lángon pároljuk. Amikor a hagyma szétfőtt, hozzáadjuk a mézet meg a borecetet és még 10 percig pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4