Receptek Saláták Majonézes gomba saláta

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 tubus majonéz

1 kk ecet

1 darab citrom

1 pohár 20%-os tejföl

1 marék tárkony

1 kg gomba

Leírás

A gombát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük és enyhén sós, citromos, forrásban lévő vízben, 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük és hűlni hagyjuk. A tárkonyt megmossuk, leveleit leszedjük, majd felaprítjuk. A majonézt elkeverjük az ecettel, a tejföllel és a tárkonnyal. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát beleforgatjuk. Hűtőszekrényben, néhány órán át érleljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4