Hozzávalók
300 g őrölt mák
2 tk gluténmentes sütőpor
4 darab tojás
180 g nádcukor
100 ml habtejszín
1 marék áfonya
A töltelékhez és a dekorációhoz:
250 ml habtejszín
1 adag mascarpone
1 kevés áfonya jam
1 kevés áfonya
1 kevés málna
1 kevés menta
Elkészítés
1
Verjük fel a tojást a cukorral, majd adjuk hozzá a habtejszínt.
2
Keverjük össze a mákot a sütőporral, majd adjuk a tojásos masszához.
3
Óvatosan keverjük a gyümölcsöket a tésztához.
4
Béleljünk ki egy tortaformát sütőpapírral, öntsük bele a tésztát.
5
Süssük 180 °C-on 40-45 percig.
6
Miután kihűlt, vegyük ki a tortát a formából, szedjük le róla a sütőpapírt, majd vágjuk két részre.
7
Keverjük össze a habtejszínt a mascarponéval.
8
Kenjük meg a tortát áfonyalekvárral és a mascarponés krémmel.
9
Díszítsük gyümölcsökkel és mentalevelekkel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4