Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor

16 dkg cukor

2 kanál citromlé

5 dl habtejszín

2 darab tojásfehérje

40 dkg málna

Leírás

A málnát pürésítjük, majd szűrőn átnyomkodjuk. A vaníliás cukrot, a citrom felének a levét, a likőrt, a málnapéphez keverjük, majd lehűtjük. Szirupot főzünk a cukorral, 1 kanál citromlével és 4 evőkanál vízzel. A tejszínt felverjük. Felvert tojásfehérjével összekeverjük, a kihűlt szirupot, vékony sugárban csorgatjuk bele, majd fakanállal, a málnapépet is. Ezután a tejszínhabot is belekeverjük, majd összedolgozzuk. Poharakba rakjuk, aszalt gyümölccsel fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4