Hozzávalók

10 dkg vaj

15 dkg porcukor

30 dkg aszalt gyümölcs

1 kanál rum

15 dkg darált dió

Leírás

A meggyet megmossuk, leszárítjuk és apróra vágjuk. A vajat, vagy sütőmargarint a porcukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a diót, az aszalt gyümölcsöket, a rumot és jól összekeverjük. A masszából, kicsit vizes kézzel, kis gombócokat formázunk. Közepükbe meggyszemet nyomunk és mindegyiket meghempergetjük kókuszreszelékben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4