Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-kapros csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab citrom

12 darab csirkeszárny

1 dl méz

1 csipet kapor

Leírás

A csirkeszárnyakat sózzuk és olajozott tepsibe rakjuk, majd berakjuk sülni, 170 fokos sütőbe. Ropogósra sütjük őket. Közben, a mézet a kaporral és a citromlével kikeverjük, majd mikor megsültek a szárnyak, ráöntjük a szószt. Salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3