Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor

30 dkg cukor

3 dkg zselatin

5 darab narancs

Leírás

A narancsokat alaposan megmossuk, lereszelt héjukat 1 órára, 1 l vízbe áztatjuk, majd leszűrjük. A héjat cukron átfuttatjuk, egy serpenyőben és rakunk bele 1 db narancsnak a felkockázott húsát. Az immáron sárgás vizet, a cukorral és a narancsok kifacsart levével együtt, felforraljuk. Ekkor hozzákeverjük a fél pohár vízzel elkevert zselatint (először kézi habverővel, majd fakanállal). Szinte azonnal besűrűsödik! Ezután, további 10 percig, folyamatosan kevergetve főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4