Receptek Főételek Húsos ételek Nyúl krémes szószban gnocchival

Hozzávalók

1 egész nyúl

1 fej hagyma

500 ml főzőkrém

2 darab babérlevél

3 darab szegfűbors

1 tk bors

1 darab citrom leve

1 tk

1 tk őrölt fekete bors

1 kanál olaj

A gnocchihoz

250 g liszt

1 darab tojás

1 tk

1 adag víz

1 kanál olaj

Elkészítés

1

Mossuk meg a nyulat, sózzuk, borsozzuk, öntsünk rá citromlevet és.

2

Pirítsuk meg a hagymát.

3

A hagymával együtt süssük meg a nyulat, adjunk hozzá vizet, babérlevelet, borsot, pároljuk fél órán keresztül.

4

Adjuk hozzá a főzőkrémet, főzzük fel az egészet.

5

A gnocchihoz keverjük össze a lisztet tojással, sóval, és vízzel, hogy egy tömör keveréket kapjunk.

6

Egy lábasban forraljunk vizet, szedjük kis darabkákra a tésztát és tegyük a vízbe. Amikor már a víz tetején lebegnek, vegyük ki őket és hagyjuk hűlni. Öntsünk rá egy kis olajat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4