A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 pohár tejföl
½ darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
4 darab sárgarépa
½ darab paprika
1 bögre rizs
2 kanál citromlé
10 dkg gomba
1 csipet ételízesítő
½ darab zellergumó
3 darab petrezselyemgyökér
1,5 kg nyúl
1 marék kelbimbó
A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2 perc után, hozzáadjuk a húst, azt is átpirítjuk. Félretesszük, meghintjük 1 csapott evőkanál liszttel, összerázzuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Beleteszünk egy fél paradicsomot, egy fél TV paprikát, kis darab zellergumót és egy kis csokor petrezselyemzöldet. Amikor a hús már szinte teljesen megfőtt, belekeverem a rizst. Ha ez is puhára főtt, hozzáadjuk a tejfölt. Kukoricalisztből készült házi kenyérrel, a legfinomabb! Jó étvágyat!
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.