Hozzávalók

1 kanál liszt

2 dl tej

1 gerezd fokhagyma

3 dkg vaj (vagy margarin)

1 csokor petrezselyemzöld

1 tk bazsalikom (szárított)

1 tk paradicsompüré

5 dkg füstölt sajt

Leírás

A serpenyőben megolvasztott vajra rászórjuk a lisztet és habzásig hevítjük, majd felöntjük a megmelegített tejjel. Folytonosan kevergetve, sűrűre főzzük. A tűzről lehúzva, hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a paradicsompürét és az összes fűszert, végül az egészet habosra keverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4