Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém mustárosan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tejföl

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

2 darab padlizsán

1 csipet ételízesítő

4 gerezd áttört fokhagyma

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A padlizsánokat kétfelé vágjuk, és tepsire rakjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Ha megsült, lehúzzuk a héját, és a többi hozzávalóval együtt leturmixoljuk. Pirítóssal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4