Receptek Főételek Hal Paprikás pisztráng, angolos édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

5 dkg hideg vaj

5 dkg pirospaprika

4 darab pisztráng

4 darab édesburgonya

15 dkg átszitált liszt

Leírás

A pisztrángokat lefilézzük. A paprikát elkeverjük a liszttel és ebbe mártjuk a halszeleteket. Olívaolajon, 3-4 perc alatt megsütjük. Az édesburgonyának vizet forralunk és belerakjuk a kockázott burgonyát. Ha megfőtt, leszűrjük és egy serpenyőbe rakjuk, 5 dkg vajjal. Átforgatjuk és már kész is a köret. Friss snidlinggel is megszórhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3