Receptek Levesek Póréhagyma leves

Hozzávalók

2 l víz

1 gerezd fokhagyma

2 szál újhagyma

2 dl tejszín

1 csomag petrezselyemzöld

2 pár virsli

2 fej póréhagyma

1 kanál keményítő

Leírás

A karikázott póréhagymát olajon megpároljuk, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk az aprított újhagymát, fokhagymát, vegetát, sót, gyömbért, (virslit). Ha felforrt, keményítős tejszínnel behabarjuk. Beleszórjuk az aprított petrezselymet. Pirítóssal, reszelt sajttal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4