Receptek Főételek Húsos ételek Póréhagymás borjúragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 dl tej

1 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

40 g vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab citrom

1 szál kakukkfű

1 csokor petrezselyemzöld

2 dl fehérbor (száraz)

800 g borjúhús

1 kg póréhagyma (zsenge, kisebb)

Leírás

Vágjuk nagyobb kockákra a húst és 20 g vaj, valamint az olívaolaj keverékében süssük aranysárgára. Közben fűszerezzük sóval és borssal. Vegyük ki a húst és a zaftjában, amihez adjuk a vaj másik felét pároljuk 5 percig a felszeletelt póréhagymát. Dolgozzuk hozzá a húst, a bort, a tejet, a petrezselymet és a kakukkfüvet. Helyezzünk rá fedőt és takarékon háromnegyed órán át pároljuk. Facsarjunk rá egy citromot, a végén pedig a másik citromot vágjuk karikákra és adjuk az ételhez.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4