Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell kapormártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

3 dl tejszín

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 fej hagyma

4 darab gomba

1 kanál méz

1 kk kapor

80 dkg pulykamellfilé

Leírás

A pulykamellet 4 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk, bekenjük a mézes mustáros joghurttal és 2 órára, a hűtőbe tesszük. A hús szeleteket forró olajon megpirítjuk és pirosra sütjük. A gombafejeket lisztbe mártjuk és kevés olajon megsütjük. A hús pirításából maradt szaftot megforrósítjuk, beletesszük a tejszínt és a kaprot. Jól kiforraljuk és a hús, illetve a gomba mellé öntjük. Köretnek burgonya, vagy rizs is remek párosítás.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4