Receptek Gyerekmenü Főételek Rakott karfiol búzadarával

Hozzávalók

1 dl tejföl

2 dkg sajt

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2 dl búzadara

1 fej karfiol (kb.1kg)

1 l alaplé (húslé)

Leírás

A karfiolt nagyobb rózsákra szedjük.A húslében nem túl puhára főzzük.A búzadarát megpirítjuk,az előbb megmaradt főzőlével felöntjük.Egy tepsit olajjal kikenünk, belesimítjuk a pirított daránkat, és erre rátesszük a karfiolt.A tejfölt egy kis főzőlével kikeverjük ráöntjük a karfiolra.Tetejét reszelt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4