Receptek Főételek Húsos ételek Rakott zöldbab sertéscombbal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dl tejföl

2 fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

20 dkg reszelt parmezán

3 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

90 dkg zöldbab

30 dkg sertéshús

Leírás

A húsból, a paprikából, valamint a hagymából pörköltet készítünk, majd ledaráljuk. Sós vízben puhára főzzük a zöldbabot, egy másik edényben pedig a tésztát. Egy tűzálló tálat kivajazunk, majd rétegenként lerakjuk. Először a főtt tésztát, a következő sorba kerül a hús, erre a zöldbab. Még egyszer megismételjük a műveletet, ezután ráöntjük a tejfölt és rászórjuk a sajtot. Ezután előmelegített sütőben, fél óráig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3