Receptek Desszertek Sütés nélküli Ribizlihab krémsajtból

Hozzávalók

20 g vaníliás cukor

4 dl tejszín

5 kanál porcukor (pikáns)

½ darab citrom héja

20 dkg krémsajt

50 dkg ribizli

Leírás

A ribizli felét leturmixoljuk. A másik felét porcukorral megszórjuk és félrerakjuk. A krémsajtot kikeverjük 1 dl tejszínnel és a leturmixolt ribizlivel. Hagyjuk állni. Közben a tejszínt felverjük habnak és ezzel lazítjuk a krémet. Poharakba rétegeljük a krémet és rászórjuk a cukrozott ribizlit.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4